Vid ett vägskäl

En sak som verkligen tilltalar mig är bilkörning. Jag har sagt flera gånger att jag skulle bli en suverän chaufför, för jag älskar att sitta i bilen och köra. Långkörningar är mitt absolut bästa för då får jag köra ostört på hyfsat fria vägar och bara lägga milen bakom mig. Det är terapeutiskt så det förslår.

Terapeutiskt att köra bil

Det är något som händer mig när jag sitter där bakom ratten. Kroppen slappnar och hjärna kopplar ner. Jag kan sortera tankar och intryck på ett sätt som jag inte brukar kunna göra någon annanstans. Jag tänker som allra klarast i bilen.

Det blir en Skoda

Som du förstår så innebär detta såklart att min bil betyder väldigt mycket för mig och nu är jag vid ett vägskäl som kräver att man har GPS:en påslagen. Jag ska byta bil! Jag ska överge min gamla och köpa en ny och denna gång blir det en Skoda.

Jag har besökt en Skoda återförsäljare nere i Ystad (god ursäkt för en skön långkörning) och jag har testkört lite olika modeller. Nu ska jag bara hitta en köpare till min gamla bil, sen slår jag till. Det är nya, spännande tider som ligger framför mig, det känner jag, men samtidigt är det lite läskigt. Jag har trivts väldigt bra med den bil jag kör nu, som jag haft i 7 års tid, men det är dags att uppgradera. Jag tror att Skoda är en bra bil med god balans. Vi får väl se…