Nu säljer jag svarta faran

Nu har jag äntligen hittat en seriös återförsäljare till min gamla trotjänare, det blir Jonssons Bil som får uppdraget att hitta min älskade Svarta Farans nya ägare. Denna lilla, snabba Peugeot har varit en riktig trotjänare i sju år. Vi har glidit vägarna fram och tillbaka i alla olika sorters väder och det har aldrig varit några problem med den. Peugeot är faktiskt en dröm att äga! Jag är bara sugen på något nytt nu, därför byter jag. Och för att jag behöver mer utrymme i bilen. Min lilla Peugeot var bra på många vis, men inte särskilt stor. Det var en perfekt ungkarlsbil!

Det tar ett tag att vänja sig

Nu är det alltså dags för en ny trotjänare. Den är större och inte svart. Det blir lite svårt att vänja sig, men jag har provkört modellen som jag har bestämt mig för och den är hur skön som helst att köra. Nu väntar jag bara på leverans.
En dag kanske jag köper Peugeot igen, det beror nog mycket på hur upplevelsen med min Skoda blir. Om den inte blir lika bra som den upplevelse jag har och har haft med Svarta Faran så lär jag gå tillbaka till Peugeot efter denna. Tiden får utvisa.
Nu hoppas jag mest att de på Jonssons Bil kan få sålt min lilla juvel till ett riktigt bra pris.